Бъкстон - купува, продава, дава под наем в квартал Бъкстон


Граници на квартала: „Бъкстон“ е затворен между булевардите „Цар Борис III“ и „България“ – едни  от най-големите пътни артерии на столицата, ул.„Тодор Каблешков“, ул. „Вихрен“и парка на резиденция „Бояна“, оттатък околовръстния път. Част е от район „Витоша“.

Строителство: в квартал „Бъкстон“ преобладават високи панелни и ЕПК блокове, строени през 60-те до 80-те години на миналия век, както и еднофамилни къщи. Напоследък в квартала се построиха и множество нови кооперации. Вашият апартамент в Бъкстон може да бъде старо или ново строителство, луксозен или стандартен – според предпочитанията ви.
Предимствата на това да притежавате апартамент в „Бъкстон“ са няколко – чист въздух, отлична инфраструктура и бърза връзка с центъра, чрез булевардите „Цар Борис III“ и „България“ и автобуси 260, 63, 107; трамваи 4, 5, 11 и 19; и тролейбус 2.
Ако решите да си купите апартамент в „Бъкстон“ е добре да знаете, че кварталът разполага с училища и детски градини, има много магазини, заведения и зелени площи.
Портал за недвижими имоти - безплатни обяви за имоти - купува, продава, дава под наем в квартал Бъкстон.


Comments

Popular posts from this blog